Voor een afspraak bel met Rijschool Marco van Biljouw 06-15046266

Aanmelden voor een gratis proefles

Profiteer van een gratis proefles.

Aanmelden voor je eerste rijles

Voor een afspraak bel met Rijschool Marco van Biljouw 06-15046266

Meld je nu aan

Meld je direct aan via onderstaande afbeelding om te beginnen met jouw eerste rijles bij onze rijschool:

Na een proefles ( intake ) die 60 minuten in beslag zal nemen kan ik een indicatie geven hoeveel rijlessen er nodig zullen zijn om jouw opleiding goed af te ronden en je geen les teveel zult rijden, in mijn rijschool spreek ik dan ook van een "opleiding op maat".

Door mijn persoonlijke begeleiding ben je er verzekerd van dat je geen andere rij-instructeur zult krijgen en wij samen van het begin naar het eind kunnen werken. Alle examens worden door mij begeleid en meegereden. Tevens verzorgd rijschool Marco van Biljouw opfris lessen.

Wat voor reden het ook kan zijn ....na jaren weer op jezelf aangewezen worden en aan het verkeer moeten gaan deelnemen ...dit roept misschien wel onzekerheid – onrust- een angstig gevoel of neemt dit zelfs vormen aan van lichamelijke aard.

Als u bijvoorbeeld een nieuwe baan heeft en daardoor naar een andere plaats moet maar u niet zeker bent of uw rij-ervaring up to date of als u misschien de kleinkinderen eens zelfstandig wil bezoeken en het u verstandiger lijkt om wat zekerder achter het stuur te zitten.

Rijschool marco van biljouw staat voor kwaliteit en geen kwantiteit!

Als u geen ernstige angst heeft, maar het verstandig vindt om uw rijvaardigheid en verkeersinzicht op te frissen, bijvoorbeeld omdat u gedurende wat langere tijd rijervaring mist of omdat u in een veel drukkere omgeving gaat rijden dan u gewend bent, dan is een individuele opfris cursus voor u het meest geschikt. Uiteraard kunnen er nog andere goede redenen zijn om aan een opfriscursus te denken. Of het nu gaat om bijzondere verrichtingen of het rijden op autosnelwegen rondwegen of tunnels.

Het aantal trainingen dat u nodig heeft is geheel afhankelijk van uw vaardigheden en inzicht, en hoever u daarin gaan wilt. U kunt dat zelf bepalen, ook adviseren wij u daar graag over.

Informatie

Met rijbewijs:
De verschillende vormen van:
Gebrek aan zelfvertrouwen achter het stuur : onvoldoende voertuigbeheersing.
Gewone Rijangst : rijden in onbekende of drukkere omgeving.
Fobische Rijangst, paniekaanvallen etc.
Rijangst na ongeval