Voor een afspraak bel met Rijschool Marco van Biljouw 06-15046266

Rij opleiding volgens een stappenplan

Één van onze huisopleidingen: R.I.S Rijbewijs

Voor een afspraak bel met Rijschool Marco van Biljouw 06-15046266

Voor een afspraak bel met Rijschool Marco van Biljouw 06-15046266

Rij-opleiding op maat

Rij-opleiding op maat, ook wel R.I.S rijbewijs in stappen genoemd is een van de huisopleidingen van mijn rijschool. De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek waarbij je stap-voor-stap leert rijden. Hiermee ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Met het R.I.S boek als leidraad kun je jou vorderingen zelf inzien en bijhouden en weet zo precies hoever je bent in je opleiding.

De R.I.S opleiding bestaat uit 39 "gebruiksaanwijzingen" (scrips) die verdeelt worden over vier modules en makkelijk aangeleerd zullen worden, elke stap word voorafgegaan met een huiswerk opdracht en afgesloten met toest. Na het behalen van 2 modules kan je ervoor kiezen om een "repetitie " te doen met een rij opleider van mijn niveau die in mijn rijschool deze toetsen af neemt zodat je eens ervaard hoe je reageerd met iemand anders naast je. Deze instructeur die de module 1 en 2 toetst is in het bezit van de laatste applicatie's en is R.I.S gecertificeerd.

De laatste stap is geheel zelfstandig en in steeds wisselende situatie kunt uitvoeren.

In de derde toets (tussen tijdse toets) zal je kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast kunnen proeven - wennen aan de examensituatie. De examinator geeft je tips ter verbetering. Bovendien kunt je vrijstelling verdienen voor de bijzondere manoeuvres van het praktijkexamen. Verder komen in deze toets de onderdelen Zelfstandig rijden en Zelfreflectie aan de orde.

De vierde en laatste toets is het praktijkexamen bij het CBR.

- Fors hoger slagingspercentage
- Hoge kwaliteit van de rijopleiding
- Stap-voor-stap aanpak
- Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer
- Inzicht in je vorderingen met behulp van he R.I.S boek.