Gratis proefles

82% slagingspercentage

20 jaar ervaring

Flexibele lestijden

Gratis proefles?

Schrijf je gemakkelijk en snel in via ons systeem. Vul hier je gegevens in en wij plannen zo snel mogelijk een proefles voor je in.

Aanmelden

Wij begrijpen dat je ons eerst even wilt leren kennen, dat is overigens wederzijds. Daarom kun je bij ons een gratis proefles nemen. Kies je er vervolgens voor om bij ons rijles te nemen? Dan is de proefles gratis! Wil je een gratis proefles reserveren? Bel 030-2600024 en wij plannen deze proefles meteen in.

Indicatie

Na een gratis proefles van een uur, kunnen wij een indicatie geven hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben om rijexamen te kunnen doen. Op basis hiervan zou je bij ons kunnen kiezen voor een voordeelpakket met rijlessen, hiermee ben je gemiddeld per les voordeliger uit ten opzichte van het afrekenen per losse rijles.

Marco van Biljouw verzorgt zelf de rijlessen en staat bekend om zijn professionele, maar ook prettige manier van lesgeven. Marco staat voor een persoonlijke aanpak, waarbij maatwerk centraal staat. Of het nu gaat om het halen van je rijbewijs B, een opfriscursus of voorbereiding op een geneeskundige rijtest, Marco van Biljouw gaat altijd voor het maximale resultaat.

Kwaliteit

Autorijschool Marco van Biljouw heeft meer dan 20 jaar ervaring, met alle type leerlingen. Of je nu faalangst hebt, autistisch bent of bijvoorbeeld 5 jaar geen auto gereden hebt, hier kun je op rijlessen rekenen van hoge kwaliteit. Marco van Biljouw is door zijn ervaring prima in staat om snel een inschatting te maken van de rijvaardigheden van een leerling. Op basis hiervan kan er een individueel plan van aanpak worden opgesteld, waarbij er een duidelijk doel gesteld wordt. Het doel kan hierbij zijn om het rijbewijs B te halen, maar ook om na een opfriscursus weer veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. Wat je doel ook is, kies voor Autorijschool van Biljouw, dan kies je gegarandeerd voor kwaliteit. Interesse in een een opfriscursus? Lees hier verder.

Heb je al een rijbewijs?

Als je al in het bezit bent van rijbewijs B, kan het toch zo zijn dat je jezelf niet prettig voelt in het verkeer. Hieronder kun je lezen wat de oorzaken hiervan kunnen zijn. Of het nu gaat om faalangst, paniekaanvallen of andere redenen waarom jij jezelf niet goed voelt in het verkeer; bij autorijschool Marco van Biljouw ben je op het juiste adres om hier vanaf te komen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied en weten precies wat er nodig is om jou weer zelfverzekerd aan het verkeer te laten deelnemen. Dat wordt straks weer genieten van het autorijden!

Faalangst

Veel mensen in Nederland hebben last van faalangst. Op het gebied van autorijden komt dit ook vaak voor. Denk hierbij aan:

Paniekaanvallen

Waar ook veel mensen last van hebben zijn paniekaanvallen. Hierbij ‘blokkeer’ je terwijl je ergens aan denkt, of juist bang voor bent. Denk hierbij aan:

Opfriscursus

Er kunnen ook nog andere redenen zijn, waarom het voor jou zinvol is om weer rijlessen te gaan volgen. Denk hierbij aan: